Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

Primària

L’Educació Primària és una etapa, compresa entre els 6 i els 12 anys, fonamental i privilegiada en la formació dels nens i de les nenes, que s’inicia en finalitzar l’Educació Infantil i continua en l’Educació Secundària Obligatòria. Les seves finalitats bàsiques són proporcionar a l’alumnat un marc d’aprenentatges que li permetin iniciar-se en l’adquisició de les competències bàsiques i en l’aplicació dels instruments necessaris per a adquirir nous aprenentatges.
Aquesta etapa proporciona una educació que permet als nostres alumnes assegurar el seu desenvolupament personal i posar les bases d’una formació basada en l’autonomia personal, la responsabilitat, la solidaritat, la llibertat, la participació i el compromís individual i col·lectiu, per tal de participar en la construcció d’un món millor i continuar aprenent al llarg de la vida.
Al col·legi Padre Damián, treballem de forma competencial a través de diferents projectes, tan transversals com específics, per tal de potenciar el creixement personal de manera integral.

unnamed

Documentació Primària


                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review