Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

              logo                                                                                        projecte musica1


L’escola Padre Damián Sagrados Corazones des de sempre ha mostrat una especial sensibilització per l’Educació Musical i els beneficis globals que l’estudi de la Música provoca en els infants. Té una gran trajectòria en aquest sentit i és per aquesta raó que des del curs 2012-13 s’ha vinculat al Conservatori del Liceu per tal d’oferir un pla d’estudis musicals estructurat i complet que li permet funcionar en paral·lel amb l’ensenyament de règim general d’Educació. 

Des del Conservatori s’ofereixen els diferents programes: sensibilització, bàsic, aprofundiment i avançat i la nostra escola els posa a l’abast de tots els alumnes.

Tots els cursos de Primària integren el currículum del Liceu dins de l’horari escolar. Els nostres alumnes de 1r i 2n de Primària reben dues hores setmanals de Música (una hora curricular i una hora complementària), que es poden complementar amb l’oferta de l’aprenentatge extraescolar d’un instrument (violí, piano, flauta travessera i guitarra). Al juny, els alumnes de 1r i 2n que volen, realitzen a l'escola els exàmens Basic 1 i Basic 2. Fan l'examen de llenguatge musicla i participen en una Cantata organitzada per l'escola.

A partir de 3r de Primària, els alumnes que volen seguir obtenint les certificacions oficials del Conservatori continuen amb aquest Projecte realitzant tres hores de música dins de l’horari escolar (una hora curricular i dues hores complementàries) i l’instrument musical que han triat dins d’horari extraescolar. Realitzen els exàmens de Basic 3, 4, 5 i 6 al febrer i juny. S'examinen a l'escola de llenguatge musical, instument, improvització i creació. Participen de la Cantata organitzada pel Conservatori del Liceu. A partir de 1r d'ESO segueixen preparant-se a l'escola el nivell Avançat, entre les hores de musica curricular i extraescolars. 

Els eixos d’aquesta oferta formativa són:

• Gaudir de la música i aprendre des de la pràctica.

• Potenciar la creativitat en els alumnes.

• Aplicar una metodologia apta per a l'aprenentatge de la música clàssica i la música moderna.

• Oferir diversos itineraris amb intensitats de dedicació diferents i per a diferents perfils d'usuaris.

• Detectar el talent: descobrir-lo i potenciar-lo. 

És important destacar que la vinculació al Conservatori del Liceu facilita a la nostra Escola:

- Un programa de seguiment dels alumnes, amb dues avaluacions que tenen lloc al febrer i al juny.

- Una estructuració acadèmica i un seguit de recursos pedagògics: llibres, models d’examen, repertori, dissenys curriculars, orientacions d’avaluació...

- Un programa de formació permanent dels professors.

- Activitats acadèmiques i artístiques, coherents amb el projecte educatiu.

- Informació sobre les activitats del Conservatori, sobre legislació vigent, sobre la continuació en els ensenyaments als conservatoris professionals i superiors...

- Imatge. El Conservatori atorga una placa que acredita la vinculació, permet la personalització per part de cada escola dels materials didàctics que el Conservatori edita única i exclusivament per a les escoles de la Xarxa.

 

escoles

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review