Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

Batxillerat

El nostre batxillerat té com a objectiu formar nois i noies competents  i facilitar la seva incorporació plena a la societat. Per aconseguir-ho comptem amb un equip de professors cohesionat i il•lusionat que treballa de manera coordinada per assolir el màxim desenvolupament intel•lectual, personal i professional dels nostres alumnes.
La nostra proposta es basa en una sòlida formació acadèmica, adaptada als interessos personals de cada alumne amb una àmplia oferta de matèries de modalitat que complementa el currículum comú  i prepara els alumnes cap a diferents estudis.
Les metodologies emprades potencien l’ús de les noves tecnologies, els projectes interdisciplinars i  activitats de conversa en anglès amb professors nadius. Les beques d’excel•lència i les activitats per a la millora de la qualificació estimulen els alumnes a donar el màxim d’ells mateixos.
Tot això sense oblidar la formació humana i cristiana, pilar fonamental de la nostra proposta educativa.

Documentació

Dossier Batxillerat

Criteris d'avaluació:

 

1r BAT

 

2n BAT

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review