Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

logo 2018


 

El Premis d’Excel·lència Padre Damián estan destinats a premiar l’Excel·lència Educativa dels alumnes de 4t d’Educació Secundària Obligatòria que cursin estudis en qualsevol centre de Catalunya.

És una iniciativa que vol valorar els coneixements dels alumnes en finalitzar l’etapa de l’escolarització obligatòria i premiar el coneixement adquirit al llarg d’aquesta. Podran participar tots els alumnes que tinguin una mitjana mínima de 8 a 3r d’ESO.

S’atorgaran 3 premis que correspondran a les tres millors qualificacions:

1r premi: 2.000 euros
2n premi: 1.000 euros

3r premi: 500 euros

LA PROVA


 

Consistirà en un seguit de preguntes de resposta objectiva sobre continguts treballats fins a 3r de secundària i primera part de 4t de les àrees de llengües catalana i castellana, llengua anglesa, ciències socials, biologia, física i quimica i matemàtiques.

La prova es realitzarà el dissabte 21 d'abril a les 10 hores a les instal·lacions del col·legi situat a Avinguda Vallvidrera n. 10.

En el moment de l’acreditació, caldrà presentar el DNI o passaport, el certificat del centre de procedència que acrediti la nota de 3r de Secundària i l’autorització dels drets d’imatge. Sense aquesta documentació no es permetrà realitzar la prova.

El lliurament de premis es farà el mateix dia 21 de maig a partir de les 13 hores al saló d’actes de l’escola i serà retransmés per Streaming a través de la web: http://padredamiansscc.org

 

INSCRIPCIÓ


 

Únicament es pot realitzar omplint aquest formulari d'inscripció.

La data límit d’inscripció  serà el dilluns 16 d'abril fins a les 24.00 h o fins que s'omplin totes les places.

 

JURAT


 

El jurat estarà format per professorat de secundària. Les funcions del mateix seran les de vetllar per les inscripcions, procés del concurs i possibles incidències que es puguin donar durant la prova. El seu veredicte és inapel·lable. El jurat no ha d’emetre opinió sobre els resultats donat que seran de caràcter objectiu.

 

PARTICIPACIÓ


 

El jurat es reserva el dret d’anul·lar la convocatòria del concurs si la participació és inferior a 30 concursants.
El límit d’inscripcions serà de 100.
La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases.

cartel 2018 600         bases 600
                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review