Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

L'HORA DELS ADÉUS

Ja hem arribat al final de curs , com cada any, l'ùltim dia hem compartit l'eucaristia amb els alumnes d'ESO i Batxillerat per donar GRÀCIES pel curs. Els alumnes de catequesi de 6è de Primària han preparat una celebració d'accio de gràcies amb els alumnes d'Infantil i Primària. Hem compartit, hem cantat, hem donat les gràcies i ens hem acomiadat els uns dels altres.

Després de l'eucaristia els alumnes d'ESO i Batxillerat han estat amb els seus apadrinats del projecte COMPARTIM i hem acabat amb l'Hora dels Adéus al pati. Acabem un nou curs en el que hem fet tot el possible per a que els nostres alumnes siguin feliços , siguin protagonistes del seu propi aprenentatge i creixin com a persones. Moltes GRÀCIES per confiar en nosaltres. Ja ens posem a treballar amb molta il.lusió per al proper curs, per seguir AVANÇANT JUNTS: Us desitgem a tots un feliç estiu i ens tornem a veure al setembre!

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review