Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

GUANYADORS STEM LEAGUE

El passat 23 juny vam participar a la STEM League al Cosmo Caixa amb un grup de 4t d'ESO format pels alumnes Pau Mendiara, Martí Castell i Aitor Albert. Les STEM Leagues permerten comprendre els àmbits de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques des d'una perspectiva multidisciplinar i aplicades als problemes del món real. Són competicions bilingües per a equips i individual del  SISTEMA IN-MATHS © (tots contra tots)  per a la promoció i el desenvolupament  de les competències matemàtiques, científiques i tecnològiques entre l'alumnat d'Educació Primària, la ESO i Batxillerat.

Després d'un mati intens, hem arribat a la semifinal d'equips i individual amb el Pau Mendiara. A la tarda després d'un gran duel, hem guanyat la final per equips!! Matemàtiques, ciències i tencologia i tot en anglès. Moltes felicitats Pau, Marti i Aitor!! Un bon final de curs.

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review