Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

PESSEBRE VIVENT

Com molts de vosaltres ja sabeu, aquest any i seguint el nostre projecte educatiu, hem volgut potenciar l'art i la creativitat en l'oferta d'activitats complementàries a Infantil i Primària. Així, hem ofertat música i moviment, petita orquestra, programació i robòtica, manualitats, dansa creativa..., com activitats que potencien la creativitat dels nostres alumnes, complementant l'oferta curricular com l'Atelier, l'aula Creactiva o el treball per projectes.

També hem ofertat com a activitat complementària a Primària, el teatre. Les professores de teatre, Laly Camps i Gemma Amorós, han organitzat dins d'aquesta activitat, el Pessebre Vivent. Per un dia els nostres pastis i capella es van omplir d'àngels, pastors i altres personatges. Alumnes, professors i famílies vam poder gaudir de petites representacions teatrals com els dimonis, l'anunciació o el naixement que ha estat fantàstic. Una delícia que ens ha entusiasmat a tots i els petits actors i actrius s'ho han passat genial. Moltes GRÀCIES Laly i Gemma per fer-ho possible!

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review