Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

CONCERT DE NADALES'17

Un any més els petits de Primària, els alumnes de 1r i 2n ens han ofert un Concert de Nadales preciós. El saló d'actes s'ha omplert d'àngels que ens han cantat unes nadales divertides, algunes tradicionals i altres no tant i ens ho hem passat molt bé. Han cantat en català, castellà i anglès i ens han llegit una carta als Reis molt especial. Els alumnes més petits de Primària demanen als reis petons, abraçades, gaudir de la família i molt d'AMOR. Tant de bo tots celebrem el NADAL CRISTIANS envoltats de l'amor dels nostres éssers estimats. 

MOLTES GRÀCIES  a les famílies per omplir el Saló d'Actes, MOLTES GRÀCIES  a les tutores i professores d'anglès per preparar tant bé als vostres nens i nenes i sobretot MOLTES GRÀCIES als PROFESSORS DE MÚSICA  per preparar un concert tan bonic, cada any ens sorpreneu amb noves nadales i una genial posada en escena. Es nota que som una escola vinculada al Conservatori del Liceu, que ens agrada molt la música i gaudim amb ella! GRÀCIES pares i mares per la vostra col.laboració, il.lusió i entusiasme per regalar als vostres fills una última nadala. 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review