Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

AGRAÏMENT DE L'ASSOCICACIÓ CEDRE

A continuació teniu la CARTA D'AGRAÏMENT del President de l'Associació Cedre, obra assistencial de Barcelona amb la qual col.laborem des del curs passat: 

El passat diumenge 29 d’octubre, durant la celebració del dia de la família a l’escola ens vàreu donar l’oportunitat de donar-nos a conèixer així com l’aportació de l’entrada solidaria. Per aquest motiu en nom de l’Associació Cedre per a la Promoció Social volem agrair molt sincerament el vostre suport i la confiança dipositada en els projectes que impulsa la nostra entitat. 

La vostra contribució ens anima a seguir treballant per les segones oportunitats i la reinserció dels joves que pateixen la precarietat i l’exclusió social. Us recordem que per a més informació podeu contactar amb nosaltres al correu: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. , visitar la nostra pàgina web Cedre a través de la que podeu conèixer els voluntariats que desenvolupem i participar-hi així com fer-vos socis a partir de 12 € anuals. Rebeu, en nom de la Junta directiva, el nostre sincer agraïment.


 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review