Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

PROJECTE MUSICAL DE L'ESCOLA

La nostra escola des de sempre ha mostrat una especial sensibilització per l’Educació Musical i els beneficis globals que l’estudi de la Música provoca en els infants. Té una gran trajectòria en aquest sentit i és per aquesta raó que des del curs 2012-13 s’ha vinculat al Conservatori del Liceu per tal d’oferir un pla d’estudis musicals estructurat i complet que li permet funcionar en paral·lel amb l’ensenyament de règim general d’Educació. 

Des del Conservatori s’ofereixen els diferents programes: sensibilització, bàsic, aprofundiment i avançat i la nostra escola els posa a l’abast de tots els alumnes tant a nivell curricular com extraescolar. Tots els nostres alumnes de 1r i 2n de primària fan una hora més de música i, a partir de 3r, els alumnes que volen poden continuar els seus estudis de cant coral i llenguatge musical. Només han d'apuntar-se a l'instrument (gruitarra, piano o violí) com a activitat extraescolar per poder accedir als diferents programes del Conservatori del Liceu. Per a tots els que participeu de les activitats extraescolars de música el proper dia 30 d'octubre a les 17'30h tindrem una reunió informativa. Us hi esperem!

 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review