Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

JORNADA PORTES OBERTES

Ja estem preparant amb molta il·lusió la JORNADA DE PORTES OBERTES. El proper dissabte 17 de febrer de 10 a 13h obrirem les portes de la nostra escola a totes les famílies que estigueu interessades. Us explicarem el nostre projecte educatiu, podreu informar-vos sobre les innovacions educatives (atelier, creactiva, emocions, rutines de pensament, cooperatiu, robòtica...), però sobretot podreu parlar amb els nostres professors i mares i pares, preguntar dubtes, aclarir inquietuds... Aprofitarem aquest dia per fer la tercera sessió d'Escola de Pares i us explicarem com treballem les emocions a través dels contes. Estarem encantats de què vingueu amb els vostres fills i filles, que podran gaudir d'una sessió d'atelier, la nostra aula multisensorial.Podreu visitar les instal·lacions i conéixer el projecte educatiu d'Infantil, Primària i Secundària.

El dissabte 21 d'abril, coincidint amb el IV premi d'Excel·lència, tindrem la Jornada de Portes Obertes de Batxillerat.

Podreu comprovar, per sobre de tot, que som un col·legi acollidor, familiar, proper i que estimem els nostres alumnes. Us esperem el dissabte 17 de febrer des de les 10h fins a les 13h. Si podeu, abans de venir a visitar-nos, feu un cop d'ull als nostres blogs: Blog d'Infantil     Blog de Primària    Blog de Pastoral    Blog Escola Verda  Escola Multilingüe.

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review