Vinaora Nivo Slider

JORNADA PORTES OBERTES

Ja estem preparant amb molta il·lusió la JORNADA DE PORTES OBERTES. El proper dissabte 17 de febrer de 10 a 14h obrirem les portes de la nostra escola a totes les famílies que estigueu interessades. Us explicarem el nostre projecte educatiu, podreu informar-vos sobre les innovacions educatives (atelier, creactiva, emocions, rutines de pensament, cooperatiu, robòtica...), però sobretot podreu parlar amb els nostres professors i mares i pares, preguntar dubtes, aclarir inquietuds... Aprofitarem aquest dia per fer la tercera sessió d'Escola de Pares i us explicarem com treballem les emocions a través dels contes. Estarem encantats de què vingueu amb els vostres fills i filles que podran gaudir d'una  sessió d'atelier, la nostra aula multisensorial.

Podreu visitar les instal·lacions i conéixer el projecte educatiu d'Infantil, Primària i Secundària. El dissabte 21 d'abril, coincidint amb el IV premi d'Excel·lència tindrem la Jornada de Portes Obertes de Batxillerat.


 

Podreu comprovar, per sobre de tot, que som un col·legi acollidor, familiar, proper i que estimem els nostres alumnes. Us esperem el dissabte 17 de febrer des de les 10h fins a les 14h. Si podeu, abans de venir a visitar-nos, feu un cop d'ull als nostres blogs: Blog d'Infantil     Blog de Primària    Blog de Pastoral    Blog Escola Verda  Escola Multilingüe.

888Poker Review