Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

Gener, mes de la PAU

Aprofitant que el dijous 30 de gener és el Dia Escolar de la No Violència i la Pau, tot el mes de gener treballem a tots els cursos la Pau. Des de P3 fins a 2n de Batxillerat realitzem diferents activitats per treballar aquest valor tan important que és la Pau i la No Violència. Què podem fer cada un de nosaltres per fomentar la pau al nostre entorn més proper?

 

Totes les oracions del matí són per demanar la Pau, però no només com a absència de guerra, sinó també com poder posar pau al nostre entorn, la classe, al pati, a casa... A les sessions de tutoria de tots els cursos treballarem aquest valor tant important. Volem omplir l'escola de coloms i missatges de PAU.


Us convidem pares i pares a parlar amb els vostres fills i filles sobre la no violència i la pau a casa, a l'escola, al món... Us seguirem informant als blogs. Construïm pau, si us plau!


                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review